Páginas

martes, 15 de mayo de 2012

MICROCRONÍAS para flauta y piano.


Salón de Actos del Conservatori Mestre Vert de Carcaixent. Martes 12 de mayo a las 18.30

LA MÚSICA D’AVUÍ
Us proposem una ullada a la nostra música actual, i també que us apropeu a ella sense prejudicis, simplement amb l’afany de conèixer-la i gaudir de tot allò que ens pot oferir.
En aquesta ocasió volem mostrar obres del segle XX i XXI i especialment les obres dels nostres autors, el Vila-realenc Rafael Beltrán Moner i el Valencià Javier Costa Císcar.

PROGRAMA

Primera part
Sons blaus....................................Rafael Beltrán

Sonata núm.2 op.94......................Sergei Prokofiev
I. Moderato
II. Presto
III. Andante
IV. Allegro con brio

Segona Part
Pianismo............................Rafael Beltrán
I. Andante un poco ad lib.
II. Adagio
III. Largo
IV. Largo
V. Largo

Microcronías.......................Javier Costa
I. Liberamente, con fantasia
II. Allegro con bravura
III. Moderato. Allegretto vibrante
IV. Amplio e sostenuto
V. Allegro con brio

Cambra Vuitena.................Rafael Beltrán

CURRICULUM VITAE

NATÀLIA LAPUERTA CANÓS
Natural de Vila-real, inicia els seus estudis musicals a la “Unió musical La Lira” de la dita ciutat. Cursa el grau mitjà al Conservatori Professional “Mestre Tàrrega” de Castelló i és llicenciada en l’especialitat de flauta travessera al Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló amb les màximes qualificacions i menció d’honor al premi de fi de carrera.
Perfecciona els seus estudis amb les professores Elisa Ortells i Magdalena Martínez. Ha participat en diferents cursos de perfeccionament instrumental impartits, entre altres, pels professors Willy Freivogel, Vicenç Prats, Maria Dolores Tomàs, Bernard Golberg, Wilbert Hazelzet, i de Música de Cambra amb el professor Jordi Mora.
Ha col·laborat amb l’Orquestra Clàssica de Gijón, la Banda Municipal de Castelló, Orquestra Simfònica de Castelló. Ha estat membre fundador del quintet de vent “Arsis” i ha format part de diferents grups de cambra on ha realitzat concerts arreu de la Comunitat Valenciana. Actualment forma part de l’orquestra Supramúsica de Vila-real.
 Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’educació, especialitat d’orientació escolar per la UNED, ha estat professora i directora de l’escola de música de la Unió Musical “La Lira” de Vila-real. Actualment és professora al Centre d’ensenyança secundària Fundació Flors de Vila-real i al Conservatori Abel Mús de Burriana.

 ARACELI BATALLA SALADO

Nascuda a Vila-real, comença els seus estudis musicals de piano al Conservatori Mestre Goterris de la ciutat, passant a realitzar el Grau Mitjà al Conservatori Mestre Tarrega de Castelló amb el professor Oscar Campos.

Cursa el  Grau Superior de piano al Conservatori Superior “Salvador Seguí” de Castelló de la mà de Brenno Ambrosini, a la volta que cursa els seus estudis d'ensenyances professionals de Cant amb la professora Margarita Fernández.
Després realitza el Biennio Sperimentale en el conservatori “Benedetto Marcello” de Venecia en la especialitat de piano solista, amb el professor Giorgio Lovato, acabant amb les més altes qualificacions, a més de rebre una beca postmaster de la associació Lion's Club.

Ha tocat com a solista amb l'Orchestra del teatro “ La Fenice” de Venecia al Teatre Malibran de la ciutat, tocant el concertino de Jean Françaix, i amb l'orquestra “Collegium Instrumentale” de València, orquestra de cambra resident del Palau de la Música, on va poder tocar en un concert inclòs dins de l'abonament, “Els Cuatre Temperaments” de P. Hindemith, obtenint bones crítiques per part de la premsa especialitzada.
Ha realitzat diversos recitals com a solista o en agrupacions de cambra a la Comunitat Valenciana, així com en altres llocs d’Itàlia (Canossa, Pasiano di Pordenone, Venezia...). Forma part del trio Cambra3.

Actualment és professora  de piano en el Conservatori “Mestre Feliu” de Benicarló, en la escola “Camp de Montverdre” del Port de Sagunt i pianista acompanyant a la escola  “Ballet Lupe” a Benicarló.


No hay comentarios:

Publicar un comentario